Produse Edera
 
Se desfasoara ata de pe biluta si se introduce biluta cu degetul in vagin pana nu se mai simte la mana Se are grija  ca  un capt al firului sa ramana afara Se forlosesc manusi sterile. se lasa in vagin 48  dupa care se scoate usor  si se arunca. 
Atentie se foloseste biluta la 3 zile de la menstruatie
Prima biluta se foloseste pentru curatarea vaginului iar dupa 24 ore se foloseste a doua biluta pentru hranirea vaginului. In continuare pentru a se mentine sanatatea se folosesc absorbantele cu ioni negativi si cel mult o data la 2 luni se face o curatie a vaginului cu  biluta intravaginala  

Aplicarea
) Pentru sterilizare in locurile private ale unei femei.  
2) Repara celulele si imbunatateste regenerarea celulara.  
3) Imbunatateste sistemul endocrin.  
4) Restabileste functiile, intarzie procesul de imbatranire si menopauza.    
5) Umezeste si hraneste vaginul.

Pastrarea :
A se pastra sigilate intr-un loc racoros si uscat. A se feri de actiunea directa a razelor solare.

Produs destinat indeosebi  femeilor aflate in intervalul de varsta la care au menstruatie, la care pot da nastere la copii, femeilor care tocmai au nascut, celor aflate la menopauza si celor ale caror organe s-a modificat fiziologic.     
1) Sterilizare (curatarea) in cazul femeilor de 18-35 de ani.      
2) La femeile de 35-56 de ani inlatura simptomele menopauzei, de genul uscaciune, mancarime, durere s.a.m.d.                 
3) In cazul femeilor de cel putin 56 de ani si peste, inlatura simptomele datorate imbatranirii organelor si disfunctiilor fizice.

 
De ce poate sa apara disconfort gastric în timp folosirii
După ce folositi o bucata, o senzaţie de disconfort în abdomen este normala. Durerea apare ca un rezultat de absorbţie şi de reducere a vaginului în locul unde are loc procesul inflamator. Disconfortul ar trebui să scadă treptat, cu utilizarea în continuare a produsului.

De ce la folosirea  „Bilutei Magice” pot sa apara mancarimi externe?

La o anumită temperatură şi umiditate, biluta, care este plasata in interiorul vaginului, acţionează pe bază de plante cu un miros puternic. În timp ce biluta este în acţiune, toxinele şi bacteriile sunt trase şi capturate, dar încă nu în afara corpului, astfel încât aceasta poate irita peretii vaginali sensibili. În astfel de cazuri, dusurile cu plante medicinale (musetel, de exemplu) sunt recomandate, şi pentru o mancarime  persistenta in cavitatea vaginului, spalati cu apa calda in care s-a dizolvat putina sare.

 
Contraindicatii
  1. Se introduc intern, in vagin. Nu se folosesc pe cale orala.
  2. Nu se vor folosi de catre femeile al caror himen este intact
  3. Nu se vor folosi de catre femeile care se afla la menstruatie, care sunt insarcinate si care alapteaza. Nu se folosesc cu 7 zile inainte de menstruatie si se pot folosi dupa 3 zile de la menstruatie
  4. Nu se vor folosi de catre persoanele care sufera de anemie grava, care au un nivel scazut al trombocitelor si care prezinta tumori maligne.
  5. In timpul folosirii produsului nu se vor intretine raporturi sexuale. Pe perioada relatiilor intime va trebui sa fie scos afara.
  6. O data scos afara, produsul nu are voie sa se introduca la loc si nici sa se refoloseasca
  7. Perioada potrivita pentru produs : tipul pt. sterilizare ( tip A) - 48 de ore ; tipul pt. hranire (tip B) - 3-12 ore. Pentru utilizare alternativa va trebui sa faceti pauza cel putin 24 de ore
  8. Produsul se va folosi la 3 ore dupa intretinerea raporturilor sexuale.
  9. A nu se folosi de catre persoanele alergice la anumite ierburi.
  10. Persoanele alergice la cauciuc pot folosi alt fel de manusi pentru introducerea bilutei.
  11. Produsele se vor pastra sigilate, intr-un loc uscat si racoros, ferite de razele directe ale soarelui.
  12. Acest produs nu a fost conceput ca inlocuitor al medicamentelor. Consultati-va cu medicul inainte de folosire.

 
Biluta Magica” ameliorează inflamaţia şi ucide bacteriile

Pe piata de astăzi, un număr mare de produse pot elimina bacteriile, dar, în general, doar temporar. Astfel de medicamente nu pot curăţa complet uterul de diversi contaminanţi şi viruşi, permiţând astfel problemelor să persiste. De îndată ce încetaţi să luaţi aceste medicamente, bacteriile se multiplica din nou, ceea ce duce la boli ginecologice mai grave şi prelungite care necesită tratament suplimentar.

Dupa folosirea produsului, se produce o întinerire vizibila

Fiecare femeie doreste sa emane o frumusete natural sănătoasa. Nivelul de secretii, hormonul sexual feminin afecteaza aspectul de sănătate şi frumuseţe. Cu varsta, scade funcţia ovariana, nivelul de secreţie de hormoni sexuali feminini scade, şi, ca rezultat,  femeia pare mai în vârstă ca aspect, vaginul devine excesiv de uscat, şi scade libidoului.

După folosirea unei singure bucati poate aparea o îmbunătăţire notabilă 

Oamenii de stiinta care au studiat bolile de femei au descoperit ca fetele tinere au rareori probleme cu sistemul genito-urinar, în timp ce la femei mature aceste probleme sunt foarte frecvente.

 Un studiu anatomic a arătat că la femei după naştere uterul si vaginul se extinde, peretii uterului şi vaginului nu sunt la fel de buni ca atunci când sunt mai tineri, există multe falduri şi cavităţi ascunse, cheaguri de sânge se acumulează şi resturile de ţesuturi epiteliale rămân .
 
La o anumită temperatură şi umiditate, uterul şi vaginul sunt locul ideal pentru bacterii şi viruşi, care conduc la diferite boli ale femeilor din sistemul genito-urinar. În plus, vasele de sange sunt distruse în timpul naşterii (în special dupa operaţia cezariană), secreţia internă şi metabolismul este perturbat, există o stagnare de sânge care afectează foarte mult sistemul digestiv si reduce performanţa rinichilor şi ficatului şi alte posibile efecte.
Toate acestea duc la afectiuni ale organelor interne, apariţia de pete intunecate pe fata, riduri, obezitate, etc Toţi aceşti factori duc la boli de uter şi ovar.

Terapeutice şi profilactice « Bilutele Magice » au proprietăţi pentru a rezolva inflamaţia, reglează secreţia interna şi neutralizeaza bacteriile care sunt în mediul intern al organismului.
Datorită acestor proprietăţi, o femeie poate redobândi sănătatea şi frumuseţea ei!

Biluta Magica” are un efect de întinerire şi reducerea a vaginului?

Produsul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, normalizeaza metabolismul în ţesuturile din vagin, si face muschii vaginali mai elastici. Rezultatul este de fermitate şi de reducere, precum şi de ungere îmbunătăţită şi sensibilitate.
Acest produs terapeutic şi profilactic pentru femei, constând din mai mult de 20 de plante medicinale reglementeaza complet secreţia internă şi stimulează circulaţia sanguină pentru conductivitate mai bună si intarirea sistemului imunitar.

Ce beneficii cosmetice ofera „Biluta Magica”?

Nu este nici un secret că dorinta celor mai multe femei este de a fi frumoase. Frumusetea exterioara porneşte din interior. Eliminarea petelor pigmentate de pe fata pot fi efectuate în primul rând prin elimina toxinele din organism.

Aceste recomandari sunt metode similare ale Asociaţiei Internaţionale de Cosmetica.Provocarea a fost să rezolve problema de curăţare a sistemului digestiv al organismului de toxine. Societatea Internaţională de Cosmetica a fost extrem de surprinsa de rezultatele uimitoare ale „Bilutei Magice”, compusa din 2 componente primare, cu o absorbţie puternica şi aproape 100% eficacitate in eliminarea toxinelor.
 
Potrivit statisticilor, în China, 28,2% din femeile tinere au pete pigmentate pe fata, 27,5% - 31% dintre paciente au fost diagnosticate cu fibrom uterin, cancer de sân şi alte afecţiuni ginecologice cauzate de toxine, tulburări metabolice şi secreţie internă.

Plantele medicinale din China au un efect special de reglare a secreţiei interne şi recuperarea acesteia, prin activarea circulatiei sanguine, normalizarea ciclului menstrual. „Biluta Magica” este utilizata pentru a trata nu numai tulburări de sex feminin, dar ele sunt, de asemenea, o modalitate de a îmbunătăţi aspectul prin rezolvarea petelor pigmentare.
În China, produsul este adesea numit "salvatorul femeilor."

De ce petele pigmentare dispar rapid după un ciclu menstrual normal?

Petele pigmentare maronii sunt o afectiune aparte pentru femei (de obicei, de peste treizeci de ani). Cunoştinţe medicale chineze informează că petele pigmentare sunt un rezultat de stagnare de sânge.Stagnarea de sânge este cauzată de factori interni.
 
Principala metodă de tratament are loc prin cresterea circulatiei sangelui, care îmbunătăţeşte conductivitatea de garanţii (garanţii - o ramură a vaselor de sânge bypass care furnizează aflux sau flux de sânge pentru a ocoli vasul principal la tromboză sau obliterarea). Stagnarea de sânge poate provoca tulburari ale ciclului menstrual.

Prin urmare, pentru a restabili ciclul, tratamentul ar trebui să abordeze stagnarea de sânge. Potrivit medicinii chineze, reglarea ciclului menstrual are loc prin interacţiunea organelor interne, sistemul Jingli, sânge Qi.
Cel mai important în corpul uman sunt organelor sale interne şi Jingli,Qi - este fluxul de sânge. Pentru femei, sângele este substanţa principala în menstruaţie. Denaturarea funcţiilor organelor interne afectează Qi (fluxul)de sânge. Acest lucru conduce la diferite boli ale femeilor, cum ar fi: fibromul uterin, chisturi ovariene, mastite, pete pigmentare, îmbătrânirea prematură.





 
Ingredienete
Principalele ingrediente sunt:
Sofran 16%, Sange de balaur 4%, Radacina de sofora galben deschis 15%, Ligusticum Chuanxiong Hort 16%, Rizomul sofranului de india albastru-verzui 10%, Cnidiu obisnuit13%, Alte componente:principale 19%, Alte materiale auxiliare: albus de ou si miere 7% Mai multe informatiiaici 

Tratamentul cu "Biluta Magica” pe bază de plante este de incredere  

Biluta Magica” se compune din plante medicinale naturale special
selectate;nu are efecte secundare;produsul este obţinut prin formula tradiţională chineză-testat;procesului de producţie are loc în mediu steril controlat, efectiv izolat de praf, bacterii şi aditivi chimici ; fiecare unitate de produs este sterilizat de laser care ucide bacteriile;calitatea produsului este asigurata prin aderarea la asociaţia internaţională a standardelor de calitate şi produsul îndeplineşte standardul GMP.

Când este folosita, biluta trebuie să intre în vagin aproximativ 7 cm, la locaţia unde vasele de sânge sunt concentrate. Biluta acţionează direct asupra zonei din care durerea este generata. Produsul actioneaza rapid, eliminând bacteriile cauzatoare de boli în uter, vagin si ovare, are o acţiune puternica de absorbţie, de reglare a metabolismului, reduce inflamatia şi rezolvă polipii care pot fi pe peretii vaginului si uterului.
"Biluta Magica" conţine ingrediente speciale care restabilesc funcţia celulelor.
Rezultatul este că un produs pe bază de plante, normalizează functiile   organelor de reproducere, regleaza secretia lor interna, si imbunatateste circulatia sangelui.
 
Biluta Magica” este conceputa special pentru a elimina sursele de boli care exista in profunzimea vaginului. Prin ingredientele sale active ajuta la imbunatatirea si reglarea circulatiei sanguine, a fluxului de energie Qi (energia vitala) si a sistemului endocrin, calmand in acelasi timp si durerile provocate de anumite afectiuni ginecologice, cum ar fi miomul uterin, eroziunea cervicala, chisturile ovariene etc.
Are efecte benefice asupra organismului şi de a promova vindecarea rapidă pentru afecţiuni, cum ar fi ciclu menstrual neregulat, hemoragie uterină, fibrom uterin, chisturi ovariene şi polipi ai uterului.

Produsul are de asemenea efect antipiretic, elimina toxinele din organism,  amelioreaza inflamatiile, curata uterul si vaginul de bacterii şi contaminanţi, are efect de reînnoire a ţesuturilor, prin urmare, reduce inflamarea pelvisului şi ajuta  în rezolvarea tuturor tipurilor de vaginite.

Tratamentul cu acest produs poate ajuta, de asemenea, pentru a diminua durerea in regiunea lombara, abdomen, picioare; reglează secretiile interne; îmbunătăţeşte circulaţia şi aspectul  tenului, reduce ridurile si indeparteaza petele pigmentare ale pielii, curăţă şi întinereşte corpul, întareste vaginul si uterul.
“Biluta Magica”are ca scop contracararea condiţiile fizice care au persistat, ca rezultat al tratamentului cu întârziere sau examinare întârziată de către medic. „Biluta Magica” este un produs terapeutic şi profilactic pentru femei. Mai multe informatii gasestipe acest link http://produseedera.weebly.com/indicatii-de-folosire.html
 
Cat de importanta este sanatatea ta?
Femeia zilelor noastre  are multe responsabilitati dar
cate stiu cat de importanta este 
sanatatea lor genitala ?