Produse Edera
 
Biluta Magica” este conceputa special pentru a elimina sursele de boli care exista in profunzimea vaginului. Prin ingredientele sale active ajuta la imbunatatirea si reglarea circulatiei sanguine, a fluxului de energie Qi (energia vitala) si a sistemului endocrin, calmand in acelasi timp si durerile provocate de anumite afectiuni ginecologice, cum ar fi miomul uterin, eroziunea cervicala, chisturile ovariene etc.
Are efecte benefice asupra organismului şi de a promova vindecarea rapidă pentru afecţiuni, cum ar fi ciclu menstrual neregulat, hemoragie uterină, fibrom uterin, chisturi ovariene şi polipi ai uterului.

Produsul are de asemenea efect antipiretic, elimina toxinele din organism,  amelioreaza inflamatiile, curata uterul si vaginul de bacterii şi contaminanţi, are efect de reînnoire a ţesuturilor, prin urmare, reduce inflamarea pelvisului şi ajuta  în rezolvarea tuturor tipurilor de vaginite.

Tratamentul cu acest produs poate ajuta, de asemenea, pentru a diminua durerea in regiunea lombara, abdomen, picioare; reglează secretiile interne; îmbunătăţeşte circulaţia şi aspectul  tenului, reduce ridurile si indeparteaza petele pigmentare ale pielii, curăţă şi întinereşte corpul, întareste vaginul si uterul.
“Biluta Magica”are ca scop contracararea condiţiile fizice care au persistat, ca rezultat al tratamentului cu întârziere sau examinare întârziată de către medic. „Biluta Magica” este un produs terapeutic şi profilactic pentru femei. Mai multe informatii gasestipe acest link http://produseedera.weebly.com/indicatii-de-folosire.html



Leave a Reply.