Din ce este compusa - Produse Edera
Produse Edera
 
Ingredienete
Principalele ingrediente sunt:
Sofran 16%, Sange de balaur 4%, Radacina de sofora galben deschis 15%, Ligusticum Chuanxiong Hort 16%, Rizomul sofranului de india albastru-verzui 10%, Cnidiu obisnuit13%, Alte componente:principale 19%, Alte materiale auxiliare: albus de ou si miere 7% Mai multe informatiiaici 

Tratamentul cu "Biluta Magica” pe bază de plante este de incredere  

Biluta Magica” se compune din plante medicinale naturale special
selectate;nu are efecte secundare;produsul este obţinut prin formula tradiţională chineză-testat;procesului de producţie are loc în mediu steril controlat, efectiv izolat de praf, bacterii şi aditivi chimici ; fiecare unitate de produs este sterilizat de laser care ucide bacteriile;calitatea produsului este asigurata prin aderarea la asociaţia internaţională a standardelor de calitate şi produsul îndeplineşte standardul GMP.

Când este folosita, biluta trebuie să intre în vagin aproximativ 7 cm, la locaţia unde vasele de sânge sunt concentrate. Biluta acţionează direct asupra zonei din care durerea este generata. Produsul actioneaza rapid, eliminând bacteriile cauzatoare de boli în uter, vagin si ovare, are o acţiune puternica de absorbţie, de reglare a metabolismului, reduce inflamatia şi rezolvă polipii care pot fi pe peretii vaginului si uterului.
"Biluta Magica" conţine ingrediente speciale care restabilesc funcţia celulelor.
Rezultatul este că un produs pe bază de plante, normalizează functiile   organelor de reproducere, regleaza secretia lor interna, si imbunatateste circulatia sangelui.Leave a Reply.