Produse Edera
 
Picture
Plasturii detoxifianti
Plasturi Detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand. Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.

Plasturii pentru detoxifiere sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse. Ingredientele sunt 100% naturale.

 
Plasture cald 07/14/2011
 
Picture
Plasture cald
Plasture cald de inalta tehnologie - genereaza o temperatura de peste 50 grade Celsius.
Avand in componenta extrase de roci vulcanice, combina energia calorica, radiatia infrarosie si puterea binefacatoare a plantelor medicinale asiatice oferind alinarea durerilor mai mult de 16 ore.
Elimina durerile provocate de dismenoree, raceala, dureri de tip nevralgic si reumatic, disconfort abdominal. Ideal pentru intretinerea ovarelor si ingrijire dupa avort. Imbunatateste conditia medianelor si canalelor energetice ale corpului, echilibreaza circulatia sanguina, adjuvant in detumefiere si controlul greutatii.

 
Branturi 07/14/2011
 
Picture
Talpici(branturi) masura 36-45
Talpicii sunt realizati din celuloza si fibre de hartie de calitate.Nu exista pericolul descompunerii atunci cand fibra vegetala intra in contact cu apa. Folosind o tehnologie patentata talpicii nu sunt sensibili la umezeala - pot fii folositi in conditii uscate sau umede.Suprafetele concave si convexe maseaza talpa piciorului si ajuta circulatia sanguina, infrarosiile stimuleaza refacerea celulelor si circulatia sanguina la nivelul capilarelor. Absorb transpiratia si mirosul, produc ioni negativi care omoara bacteriile si ajuta la mentinerea unei stari generale bune. Pot fii decupati la orice marime. Pot fi folositi perioade indelungate.

Picture
Branturi din bambus
Branturi pentru Sanatate si Igiena Personala
Descriere:
Branturile sunt fabricate din fibre de bambus de cea mai buna calitate, au un continut extreme de ridicat de carbon activ, aproape 50%, indeparteaza eficient mirosul urat, absorb umiditatea,  creaza un mediu confortabil, curat si uscat pentru picioare.
Strat de suprafata : Un strat alb cu mici striatii  care absoarbe microbii, umiditatea si efectueaza un masaj fin pentru picioare.
Strat de baza : Un strat concentrat de carbon activ din bambus care omoara microbii si elimina astfel mirosul.
Caracteristici :
- elimina  mirosul urat al picioarelor
- absorb umiditatea din incaltaminte
- omoara microbii
- imbunatatesc circulatia sangelui
- ofera un masaj fin talpii picioarelor
- creaza un mediu curat pentru picior
- reduc durerile articulare si rigiditatea
- ard calorii si au efect asupra controlului greutatii
- emit raze infrarosii de unda lunga (88% emisivitate)
- emit ioni negativi
- intretin sanatatea picioarelor
 

 
 
Inainte de a va prezenata absorbantele Edera este necesar sa stiti ce sunt "Ioni Negativi".
Ionii negativi sunt molecule inodore, fara gust si invizibile care produc reactii biochimice care ajuta la calmarea durerilor, cresterea potentialului de rezistenta impotriva infectiilor.
In atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lipsesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.

In natura exista ioni pozitivi si ioni negativi. In mod normal ionii pozitivi si negativi sunt ca numar de valori sensibili egale, cu o mica marja in plus pentru ionii pozitivi.


Picture
Absorbant pentru perioada de zi.
Are un grad de absorbtie ridicat.Designul asigura confortul si lipsa oricarei griji pe timpul zilei.
Cu un grad de absorbtie sporit, cu protectie ridicata impotriva contaminarii secundare, cu o densitate generata de ioni negativi de cca. 6200 pe centimetru patrat (mai mare cu aproape 300 decat la absorbantele anterioare), cu o tehnologie incorporata de emisie in infrarosu pentru stimularea sistemului imunitar si a circulatiei sangelui la nivelul vaselor capilare
- putem spune ca Lady ANION reprezinta varful (tehnologic) de lance pe piata absorbantelor igienice.Se folosesc in perioadele de menstruatie
Ideal pentru : activitatile zilnice normale, perioadele de de relaxare pe timp de zi.
Dimensiune : 240mm.


Picture
Absorbantele de noapte Lady Anion
 Are cel mai inalt grad de absorbtie.
Designul sau este adaptat perioadei cele mai abundente a ciclului, dimensiunile lui fiind corelate cu acest specific.
Lady ANION - sanatate prin metode naturale.
Pe durata utilizarii sale, absorbantul Lady Anion nu foloseste alte principii active decat cele pur naturale (nu contine compusi chimici activi de sinteza ).Prin utilizarea benzii cu ioni negativi (anioni) Lady ANION aduce in apararea sanatarii - procesul pur fizic, folosit de Natura pentru a curata aerul si a distruge bacteriile anaerobe
Dimensiune : 290mm.

Picture
Absorbante mini
Absorbant pentru perioada de zi.Are un grad de absorbtie ridicat.Designul asigura confortul si lipsa oricarei griji pe timpul zilei.

Ideal pentru : activitatile zilnice normale, perioadele de relaxare pe timp de zi.

Dimensiune : 200mm.

Picture
Absorbantele zilnice
Absorbant pentru intretinere, discret.
Absorbantele destinate uzului pe duarata zilei au un grad de absorbtie ridicat si se prezinta in 2 sortimente cu marimi diferite - 200 si 240 mm.
Ideal pentru : activitati sportive outdoor si indor (sali de sport, fitness, etc.).
Dimensiune : 150mm.

Picture
Absorbantele Bikini
Creat pentru liniile moderne de lenjerie intima.
Gradul de absorbtie este redus, in conformitate cu geometria si scopul acestui absorbant.
Ideal pentru : activitati sociale outdoor, plaja, clubbing, etc.
Dimensiune : 150mm.