Beneficiile folositii Bilutei - Produse Edera
Produse Edera
 
Biluta Magica” ameliorează inflamaţia şi ucide bacteriile

Pe piata de astăzi, un număr mare de produse pot elimina bacteriile, dar, în general, doar temporar. Astfel de medicamente nu pot curăţa complet uterul de diversi contaminanţi şi viruşi, permiţând astfel problemelor să persiste. De îndată ce încetaţi să luaţi aceste medicamente, bacteriile se multiplica din nou, ceea ce duce la boli ginecologice mai grave şi prelungite care necesită tratament suplimentar.

Dupa folosirea produsului, se produce o întinerire vizibila

Fiecare femeie doreste sa emane o frumusete natural sănătoasa. Nivelul de secretii, hormonul sexual feminin afecteaza aspectul de sănătate şi frumuseţe. Cu varsta, scade funcţia ovariana, nivelul de secreţie de hormoni sexuali feminini scade, şi, ca rezultat,  femeia pare mai în vârstă ca aspect, vaginul devine excesiv de uscat, şi scade libidoului.

După folosirea unei singure bucati poate aparea o îmbunătăţire notabilă 

Oamenii de stiinta care au studiat bolile de femei au descoperit ca fetele tinere au rareori probleme cu sistemul genito-urinar, în timp ce la femei mature aceste probleme sunt foarte frecvente.

 Un studiu anatomic a arătat că la femei după naştere uterul si vaginul se extinde, peretii uterului şi vaginului nu sunt la fel de buni ca atunci când sunt mai tineri, există multe falduri şi cavităţi ascunse, cheaguri de sânge se acumulează şi resturile de ţesuturi epiteliale rămân .
 
La o anumită temperatură şi umiditate, uterul şi vaginul sunt locul ideal pentru bacterii şi viruşi, care conduc la diferite boli ale femeilor din sistemul genito-urinar. În plus, vasele de sange sunt distruse în timpul naşterii (în special dupa operaţia cezariană), secreţia internă şi metabolismul este perturbat, există o stagnare de sânge care afectează foarte mult sistemul digestiv si reduce performanţa rinichilor şi ficatului şi alte posibile efecte.
Toate acestea duc la afectiuni ale organelor interne, apariţia de pete intunecate pe fata, riduri, obezitate, etc Toţi aceşti factori duc la boli de uter şi ovar.

Terapeutice şi profilactice « Bilutele Magice » au proprietăţi pentru a rezolva inflamaţia, reglează secreţia interna şi neutralizeaza bacteriile care sunt în mediul intern al organismului.
Datorită acestor proprietăţi, o femeie poate redobândi sănătatea şi frumuseţea ei!

Biluta Magica” are un efect de întinerire şi reducerea a vaginului?

Produsul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, normalizeaza metabolismul în ţesuturile din vagin, si face muschii vaginali mai elastici. Rezultatul este de fermitate şi de reducere, precum şi de ungere îmbunătăţită şi sensibilitate.
Acest produs terapeutic şi profilactic pentru femei, constând din mai mult de 20 de plante medicinale reglementeaza complet secreţia internă şi stimulează circulaţia sanguină pentru conductivitate mai bună si intarirea sistemului imunitar.

Ce beneficii cosmetice ofera „Biluta Magica”?

Nu este nici un secret că dorinta celor mai multe femei este de a fi frumoase. Frumusetea exterioara porneşte din interior. Eliminarea petelor pigmentate de pe fata pot fi efectuate în primul rând prin elimina toxinele din organism.

Aceste recomandari sunt metode similare ale Asociaţiei Internaţionale de Cosmetica.Provocarea a fost să rezolve problema de curăţare a sistemului digestiv al organismului de toxine. Societatea Internaţională de Cosmetica a fost extrem de surprinsa de rezultatele uimitoare ale „Bilutei Magice”, compusa din 2 componente primare, cu o absorbţie puternica şi aproape 100% eficacitate in eliminarea toxinelor.
 
Potrivit statisticilor, în China, 28,2% din femeile tinere au pete pigmentate pe fata, 27,5% - 31% dintre paciente au fost diagnosticate cu fibrom uterin, cancer de sân şi alte afecţiuni ginecologice cauzate de toxine, tulburări metabolice şi secreţie internă.

Plantele medicinale din China au un efect special de reglare a secreţiei interne şi recuperarea acesteia, prin activarea circulatiei sanguine, normalizarea ciclului menstrual. „Biluta Magica” este utilizata pentru a trata nu numai tulburări de sex feminin, dar ele sunt, de asemenea, o modalitate de a îmbunătăţi aspectul prin rezolvarea petelor pigmentare.
În China, produsul este adesea numit "salvatorul femeilor."

De ce petele pigmentare dispar rapid după un ciclu menstrual normal?

Petele pigmentare maronii sunt o afectiune aparte pentru femei (de obicei, de peste treizeci de ani). Cunoştinţe medicale chineze informează că petele pigmentare sunt un rezultat de stagnare de sânge.Stagnarea de sânge este cauzată de factori interni.
 
Principala metodă de tratament are loc prin cresterea circulatiei sangelui, care îmbunătăţeşte conductivitatea de garanţii (garanţii - o ramură a vaselor de sânge bypass care furnizează aflux sau flux de sânge pentru a ocoli vasul principal la tromboză sau obliterarea). Stagnarea de sânge poate provoca tulburari ale ciclului menstrual.

Prin urmare, pentru a restabili ciclul, tratamentul ar trebui să abordeze stagnarea de sânge. Potrivit medicinii chineze, reglarea ciclului menstrual are loc prin interacţiunea organelor interne, sistemul Jingli, sânge Qi.
Cel mai important în corpul uman sunt organelor sale interne şi Jingli,Qi - este fluxul de sânge. Pentru femei, sângele este substanţa principala în menstruaţie. Denaturarea funcţiilor organelor interne afectează Qi (fluxul)de sânge. Acest lucru conduce la diferite boli ale femeilor, cum ar fi: fibromul uterin, chisturi ovariene, mastite, pete pigmentare, îmbătrânirea prematură.
Leave a Reply.